CABINET STOMATOLOGIC DR. CIOBANU CRISTIANA
Servicii si specializari
Implantologie dentara
            Aceasta ramura a stomatologiei se ocupa cu tratamentul spatiilor edentate rezultate in urma extractiilor dentare prin implante dentare. Aceste implante sunt corpuri metalice fabricate de cele mai multe ori din titan ce au forma si dimensiunea radacinilor dintilor pierduti.  Datorita implantologiei dentare astazi putem inchide spatiile edentate prin inserarea de implante ce tin loc de radacina dintilor pierduti peste care se realizeaza o suprastructura protetica. Asadar mult utilizata expresie in randul pacientilor "dar trebuie sa stricam dintii de langa pentru a putea pune o lucrare?" nu mai are nici un sens in cazul in care optam pentru un tratament pe implante.

           Desigur acest tip de tratament se adreseaza doar anumitor cazuri si tipuri de edentatii. Pentru a afla daca puteti beneficia cu succes de un tratament pe implante este nevoie de o consultatie amanuntita in prealabil , realizarea unor radiografii, prelevarea unor amprente si a modelelor de studiu pentru masuratori, pentru ca fiecare caz are particularitatile sale.

           Datorita faptului ca exista diferente majore de la un caz la altul, dorintele pacientilor difera si ele la randul lor, fiecare caz necesita o analiza amanuntita inainte de a indica un tratament pe implante.

           Pacientii cu programari online beneficiaza de prima consultatie gratuita ce consta intr-o discutie libera cu medicul specialist implantolog si realizarea modelelor de studiu acolo unde este cazul.
Personal Medical
           
Specializari si servicii medicale